Citroën Nemo Sidebars

Citroën Nemo sidebars zijn niet alleen functioneel maar ook een stoere aanvulling voor je Nemo. De extra sterke RVS sidebars zijn in verschillende modellen verkrijgbaar zodat er altijd een model sidebar is die het beste bij jouw Citroën Nemo past.

Kies hieronder de sidebar set die er voor jou het meest uitspringt en die jou Citroën Nemo helemaal af maakt. Bestel eenvoudig online!

Sidebars Nemo, Bipper, Fiorino 2008+ RM mat

Rechte matte sidebars beschermen je Citroën Nemo, Peugeot Bipper of Fiat Fiorino tegen schade...
Product code:  68RM
Prijs incl. btw: € 299,98
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Kunststof opstap met bevestigingsmaterialen 3 stuks

3 Zwarte kunststof opstappen. Past op iedere sidebar met een diameter tussen de 60mm en 76mm.
Product code:  3-STEP
Prijs incl. btw: € 19,95
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Kunststof opstap met bevestigingsmaterialen 4 stuks

4 Zwarte kunststof opstappen. Past op iedere sidebar met een diameter tussen de 60mm en 76mm.
Product code:  4-STEP
Prijs incl. btw: € 24,95
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad
Elke sidebar set is op maat ontwikkeld voor jouw Citroën Nemo. Hierdoor ben je verzekerd van de beste pasvorm. De afstand van de sidebars vanaf de Nemo is zelf te bepalen door de sleufgaten in de montagesteunen.

Door de bijgeleverde handleiding en materialen zijn de sidebars zelf te monteren. Ze worden op standaard montagepunten gemonteerd waardoor boven of zagen niet nodig is. Kom je liever langs om de sidebars door onze monteurs te laten monteren, dan is dat mogelijk! Maak hiervoor een afspraak met ons zodat we tijd voor je vrij kunnen maken. De montagekosten zijn maar €25,- per set sidebars.

Goede service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk daarom ben je bij ons verzekerd van goed, snel en persoonlijk advies. Je ontvangt binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord op je vraag. Daarnaast ontvang je standaard 2 jaar garantie op onze sidebars en worden deze gratis bij je thuis geleverd.