Citroën Jumpy 2016+ Accessoires

Neem je bestelbus onder handen met onze aantrekkelijke Citroën Jumpy accessoires. Of je nu gaat voor functionaliteit of styling, wij bieden altijd een passende upgrade voor je wagen. Wat denk je van RVS sidebars, robuuste imperialen, blinkende bumperplaten en zonwerende zonnekleppen. Als klap op de vuurpijl ontwerpen we zelfs een maatwerk bedrijfswageninrichting voor de Citroën Jumpy? De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus waar wacht je op? Ontdek snel alle accessoires voor de Citroën Jumpy.

Wij zetten met liefde een extra stap

Fun4Cars is van kleine webwinkel uitgegroeid tot toonaangevende leverancier van robuuste Citroën Jumpy accessoires. Dat komt omdat we vol inzetten op kwaliteit. Zowel onze producten als service staan als een huis. Natuurlijk leveren je bestelling snel en zonder bezorgkosten. Daarnaast krijg je een uitstekende garantietermijn en kun je alle accessoires zonder gedoe retourneren. Bovendien staan we voor je klaar met raad en daad. Tijdens kantoortijden mag je ons serviceteam mailen of bellen. Maar ook online wijzen we je in de goede richting. Bijvoorbeeld met deze keuzehulp:

Neem tijd voor je keuze

In ons assortiment vind je diverse Citroën Jumpy accessoires die hetzelfde vervoersprobleem net iets anders oplossen. Zo zijn aluminium imperialen geschikt voor vervoer van lichtere materialen, terwijl robuuste RVS imperialen de beste optie zijn voor zwaardere klussen. Verdiep je daarom in de (on)mogelijkheden van ieder product. Zo weet je zeker dat je een accessoire voor de Citroën Jumpy monteert die ook perfect past bij het uiteindelijke gebruik. Onder info in het hoofdmenu vind je pagina’s met alle relevante informatie. Dat maakt kiezen een stuk gemakkelijker.

Kies de juiste wielbasisvariant

De Jumpy komt in maar liefst 5 verschillende lengtevarianten. Dus strekt je Citroën Jumpy zich uit over de lengte van de bus (zoals sidebars, roofrails en imperialen)? Kies dan de een product die overeenkomt met de wielbasisvariant van je wagen. Helaas kunnen we de lengtevariant niet voor je raden, maar we geven wel aan wanneer de wielbasis een rol speelt. Een welkom zetje in de goede richting.

Scan op een eventueel voorbehoud

Incidenteel gaat de montage van een nieuwe Citroën Jumpy accessoire ten koste van een bestaande functionaliteit. Een rearbar of brede achteropstap monteer je bijvoorbeeld op de plek waar de trekhaak zit. Dit betekent dat je geen aanhanger meer kunt vastkoppelen. Komt je accessoire met een voorbehoud? Dan vermelden we dat altijd in het rood onderaan de productpagina. Scroll dus even naar beneden, zodat je zeker weet dat je nieuwe accessoire voor de Citroën Jumpy alleen maar komt met voordelen voor jouw werksituatie.

Onze accessoires monteer je gemakkelijk zelf

Koop je Citroën Jumpy accessoires bij Fun4Cars? Dan ontvang je binnen twee werkdagen de bestelling. In de verpakking tref je, naast het product, alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding. Binnen een vloek en een zucht bevestig je de accessoires aan je bus. Besteed je de klus liever uit aan onze ervaren professionals. Ook geen probleem. Voor slechts €25,- monteren we alle producten in onze werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant). Wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op met ons serviceteam. Tot snel!

Bedrijfswageninrichting Citroën Jumpy

Worstel je al een tijdje met de indeling van je laadruimte? Verdiep je dan in onze bedrijfswageninrichting voor de Citroën Jumpy. Modulaire inbouwkasten, muurvaste raamroosters en rubberen automatten met anti-slipprofiel vind je allemaal in de webwinkel. Ga je liever een stap verder? Zet dan onze designers aan het werk. We ontwerpen een complete bedrijfswageninrichting op maat. Vraag een vrijblijvend ontwerp aan bij ons serviceteam. Uiteraard mag je ook met ons bellen en of e-mailen over algemene vragen Citroën Jumpy accessoires. Tot hoors!