Citroën Jumpy 2016+ Sidebars

Citroën Jumpy sidebars zijn op maat ontwikkeld voor elke lengte Jumpy. Voor beide lengtes is er een groot assortiment aan verschillende modellen sidebar sets. De kwalitatief hoogwaardige RVS sidebars passen perfect op jouw Citroën Jumpy. Ze beschermen de bedrijfswagen bij lichte botsingen die vaak dure schade veroorzaken. Naast de bescherming geven ze je Jumpy een professionele uitstraling.

Kies hieronder de juiste lengte van jouw Citroën Jumpy en ontdek ons grote assortiment aan sidebars.

Ons assortiment biedt een ruime keuze zodat er altijd een set sidebar te leveren is die het beste bij jou Citroën Jumpy past. Standaard vind je matte, gepolijste en zwarte sidebars maar we kunnen een aantal modellen ook in kleur naar keuze coaten, neem hiervoor contact met ons op. De RVS kleurige sidebars zonder steps zijn speciaal ontwikkeld om jou Jumpy te beschermen. Deze sidebars hebben een wanddikte van 2mm en een iets sterker montageframe ten opzichte van andere sidebars. De sidebars met steps bieden een makkelijke instap in de bedrijfswagen.

Alle sets worden op originele montagepunten gemonteerd, dus geen geboor of gezaag. Door de bijgeleverde montagematerialen en handleiding is het eenvoudig om de sidebars zelf te monteren. Toch liever de sidebars door onze monteurs laten monteren? Dat kan al vanaf €25,- per set. Maak een montageafspraak met ons zodat we tijd voor je vrij kunnen maken. Terwijl jij in onze showroom wacht met een bakje koffie, monteren wij de sidebars.

Wanneer je bij ons sidebars besteld ben je verzekerd van een snelle levering, gratis levering, topkwaliteit accessoires, goedkope montage en standaard 2 jaar garantie. Door onze 20 jaar ervaring kunnen wij je helpen bij alle vragen en kunnen we je persoonlijk adviseren.