Citroën Jumper 2006+ Sidebars

Citroën Jumper sidebars zijn speciaal ontwikkeld om bescherming te bieden bij kleine botsingen aan de zijkant van de bedrijfswagen. De sidebars voor de Jumper hebben een extra dikke wanddikte van 2mm en sterke montagebeugels. Daarnaast krijgt de Jumper meer body en ziet de bedrijfswagen er professioneel uit door het monteren van sidebars.

Benieuwd naar de grote variatie aan modellen in ons assortiment? Kies hieronder de juiste lengte van jouw Citroën Jumper en ontdek alle variaties.

Sidebars in ons assortiment verschillen in afwerking en vorm. De uiteindes van de sidebars verschillen in rechte uiteinden, gebogen uiteinden of uiteinden met zwarte kunststof bocht. Deze modellen zijn daarnaast verkrijgbaar in een geborstelde of gepolijste afwerking. Op aanvraag kunnen de sidebars zwart gecoat worden. We bieden ook de mogelijkheid om een losse sidebar te bestellen wanneer er schade gereden is. Neem hiervoor contact met ons op.

De Citroën Jumper sidebars worden geleverd met duidelijke montagehandleiding. Alle sidebars worden op bestaande montagepunten gemonteerd, er hoeft dus niet geboord te worden! De set kun je zelf monteren. De montage duurt ongeveer 60 minuten wanneer je deze zelf monteert. Wij kunnen de montage ook voor je verzorgen. Onze ervaren monteurs hebben de sidebars binnen 30 minuten gemonteerd. Terwijl zij de montage uitvoeren, kun jij wachten in onze showroom met een bakje koffie.

Onze sterke sidebars worden al 20 jaar in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Jij bent hierdoor verzekerd van topkwaliteit TÜV gekeurde sidebars én snelle levering. Daarnaast kun je alle accessoires makkelijk bestellen en veilig betalen. Standaard ontvang je 2 jaar garantie op alle accessoires in ons assortiment. Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!