Over ons

Fun4Cars Nederland

Fun4Cars is gelegen in Schijndel. Uitgerust met een showroom, groot magazijn en werkplaats, kunnen wij jou van het begin tot het einde adviseren en begeleiden om de auto zo goed mogelijk aan te kleden. Daarbij kan je ook bij ons terecht om de mogelijkheden te bespreken voor maatwerk.

Wij zijn de meest complete webwinkel in robuuste auto accessoires van Europa. In een uitgebreid assortiment bieden wij jou passende accessoires voor meer dan 228 verschillende automodellen, verdeeld over 34 merken en dit aanbod blijft groeien. Wij leveren alleen top kwaliteit die met zorg door onszelf en door onze leveranciers worden geproduceerd. In onze eigen werkplaats monteren wij niet alleen graag de accessoires aan jouw auto, wij maken ook zelf TÜV/ABE goed gekeurde sidebars.

Daarom zijn onze accessoires er niet alleen om jouw auto te verfraaien, maar ook om extra bescherming te bieden. Een accessoire moet immers iets toevoegen aan jouw auto, optisch, gebruiksmatig of veiligheid technisch. Aangezien wij op Europese schaal inkopen, kunnen wij ons assortiment aanbieden voor zeer concurrerende prijzen.

Montages doen wij graag voor jou in onze werkplaats. Deze werkplaats is van gemakken voorzien. En monteren wij terwijl u wacht. Service is bij ons een sleutelwoord. Wij gaan dan ook alleen maar voor het uiterste en denken in oplossingen. Wij voeren niet voor niets een 10+ service beleid. Dit willen wij ook laten zien door middel van onze 10 zekerheden.

Bekijk onze 10 zekerheden hier.