Montage

Montage

De accessoires die je koopt in onze webwinkel moeten nog gemonteerd worden. Hoewel het niet heel moeilijk is deze accessoires te monteren, zien wij het als onze plicht om je hierbij zo goed mogelijk te helpen. Je hebt immers niets aan een bouwpakket waar je niets van snapt. We helpen je daarom via duidelijke montagehandleidingen en via onze werkplaats.

Zet ons aan het werk

We hebben een showroom en werkplaatsin Schijndel (Noord Brabant). Hier monteren we voor € 25,- (per auto) de accessoires die je via de Fun4Cars webshop hebt besteld. Terwijl onze monteurs voor je aan de slag gaan, kun jij in onze lounge (met TV en Wifi) wachten met een bakje koffie. Binnen een uur rijd je weer weg!

Wil je een montageafspraak maken? Neem dan contact op via telefoon, via e-mail of via chat. Zo weet je zeker dat je snel geholpen wordt.

Doe het zelf

Het loont natuurlijk niet voor iedereen om naar Schijndel te rijden voor een montageafspraak. Daarom leveren we voor ieder product een montagehandleiding mee. Hiermee kun je met een gerust hart zelf aan de slag.

Het monteren van accessoires is voor de meeste van onze klanten geen enkel probleem. Dat komt omdat je gebruik maakt van bevestigingspunten die al in/aan de auto zitten. Uiteraard leveren we alle benodigde montagematerialen mee.