FUN4CARS CORONA MAATREGELEN EN REGELGEVING

De ontwikkelingen van het coronavirus volgen elkaar in rap tempo op en wij volgen de adviezen en regelgeving van het RIVM en de overheid op de voet. Uiteraard is de gezondheid van onze klanten en medewerkers voor ons van groot belang. Op dit moment mogen en kunnen wij ons bedrijf open houden. Wel onder de maatregelen die het RIVM en de overheid hebben genomen en die wij strikt opvolgen. Hiermee volgen we de richtlijnen van de Rijksoverheid op.

Bezoek aan onze showroom, afhalen van accessoires en of montage is tot 19 junuari 2021 niet mogelijk. We werken met een minimale bezetting op het bedrijf het meeste personeel werkt van thuis uit.

Onze showroom / afhaal locatie is open maar we vragen van te voren wel een afspraak te maken als je langs wil komen. Onze showroom is groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden maar uit respect van mens tot mens vinden wij dat het niet mogelijk is om meer dan 1 klant tegelijkertijd binnen te hebben. De ruimte is groot genoeg voor meer mensen echter vragen wij jouw begrip voor onze regelgeving. Onze showroom is ook een wachtlocatie voor als een klant een montage afspraak heeft en dan mag er zo en zo niemand meer binnen. Om aan de regelgeving te kunnen voldoen werken we deze periode dus alleen op afspraak. Zo voorkomen we een vervelende situatie dat je niet binnen kunt of lang moet wachten. Op deze manier werken we samen aan het niet verder verspreiden van het coronavirus. We houden ons strikt aan de regels van het RIVM. Graag willen we je vragen deze regelgeving ook na te leven.

  • We houden de gezondheid van al onze werknemers goed in de gaten. Iedereen die lichte klachten ervaart, blijft thuis.
  • We houden gepaste afstand en zijn extra alert op persoonlijke hygiëne. We wassen onze handen zeer regelmatig en in de showroom is er desinfectant aanwezig.
  • We geven geen handen.
  • Pinautomaten worden na ieder gebruik gereinigd.
  • Koffie / Thee voor de klant wordt geschonken in een plastic wegwerp beker en melk / suiker komt uit zakjes.
  • Voor montage dient de klant zelf zijn auto op de brug te rijden en daarna plaats te nemen in de showroom zodat onze monteurs hun werk veilig kunnen uitvoeren.
  • Op de vloer staan lijnen, als je binnen komt vragen wij voor deze lijn te wachten op een van onze medewerkers.
  • Kom je met meerdere personen dan nog mag er maar 1 persoon binnen, wij raden aan alleen te komen.


Ons advies: Bestel online en kies voor bezorging. Bezorging is GRATIS! Door onze grote voorraad kunnen wij het grootste gedeelte van ons assortiment gewoon uitleveren als voor de corona crises. Voor levertijden zie de levertijd die vermeld wordt bij het artikel.

Voor vragen, opmerkingen, montage afspraak of een afhaal afspraak kun je contact met ons opnemen via email of telefoon. Onze openingstijden en contactgegevens vind je op onze contact pagina.

Dank je wel voor je begrip! Actuele informatie en regelgeving over het Coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM.