Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat je op een manier kunt betalen waar jij je het gemakkelijkst bij voelt. Daarom bieden we maar liefst 5 betaalmogelijkheden aan:

 • iDeal
  Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Dan kun je je aankoop meteen betalen in een veilige en vertrouwde internet betaalomgeving.
 • Paypal
  Om te betalen met Paypal is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op je PayPal-rekening
 • Credit card ( Visa & Mastercard )
  Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcard.
 • Bancontact/Mister Cash
  Met bancontant/Mister Cash kun je online aankopen doen middels de bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
 • Betalen per overschrijving
  Je kunt het totale bedrag naar ons overmaken via je bank. In de factuur vind je onze bank gegevens.

Bij het ophalen van je product in onze showroom of bij een eventuele montage is het mogelijk om bij ons te pinnen of contant afrekenen